Om Flemmings Foto Event og PR

Det er øjeblikket der giver et godt fotografi!

Om Flemmings Foto, Event og PR

Flemmings Foto, Event og PR er en enmandsvirksomhed med Flemming Nissen som ejer.


Jeg kan bestilles til konferencier-opgaver, værtsroller og naturligvis til alle slags fotoopgaver. Jeg laver ligeledes tekster til f.eks. Facebook-opslag, pressemeddelelser og meget andet.

 

Firmaet drives fra adressen Parkgade 44 i Sønderborg. Fotoopgaver foretages enten ude hos kunden eller på et sted i nærområdet.


Kvaliteten er i højsædet. Der gøres meget ud af at få det bedste udtryk frem i hvert enkelt portræt. Det tager kun en 125. del sekund at tage et godt billede, men det kræver meget mere end det.


Leveringen skal være hurtig. Der er ikke noget værre end at vente længe på resultatet af en fotografering. Derfor bliver billederne redigeret og gjort klar til download kort tid efter fotograferingen.


Hos Flemmings Foto, Event og PR fotograferes der når kunden har tid. Det vil sige at man også kan få tider både om aftenen og i weekender. Der er udelukkende åbent efter aftale.


Hvem er Flemming?

Jeg hedder Flemming Nissen, er 48 år og har mange års erfaring indenfor stort set alle områder, der har med fotografering at gøre. I 13 år har jeg beskæftiget mig med Events og PR på mange forskellige fronter. Blandt andet hos Als Classic FM og Kinorama.


Jeg fotograferer også for ejendomsmæglere hvor der blandt andet bliver brugt drone til at få omgivelserne med i helhedsindtrykket.


I mit arbejde som skolefotograf har jeg lært at finde det gode portræt hos både børn og voksne, selvom tiden her er meget knap. Specielt hos børn er det en fordel at det går hurtigt, da børns tålmodighed ofte kan ligge på et meget lille sted.


Hvis du ikke har fundet svar på dit spørgsmål på denne side, er du velkommen til at sende en mail.

Copyright © All Rights Reserved